PREOŢII, în stare de ŞOC! ADEVĂRUL despre IISUS HRISTOS ar putea distruge CREŞTINISMUL

| 28 aug, 10:15

Adevărul despre „Evanghelia nevestei lui Iisus” pare să iasă la suprafață. Controversata bucată de papirus sugerează că în antichitate oamenii credeau că Iisus ar fi fost căsătorit cu Maria Magdalena, iar noile cercetări asupra papirusului prezintă o potențială autenticitate a acestuia.

Dezbaterile asupra credibilității Evangheliei au început odată ce Karen King, profesoară la Universitatea Harvard, a făcut publică descoperirea acestuia în septembrie 2012.  Scris în coptică, o limbă egipteană, papirusul conține o expresie care spune „Iisus le-a spus, soția mea…”, iar alta care face referire la o anumită „Maria”, posibil Maria Magdalena.

Analiza cernelii folosită pentru a scrie pe papirus, detaliată anul trecut în Harvard Theological Review, sugerează că acesta datează de acum aproximativ 1.200 de ani. Acest aspect a făcut-o pe King să susțină autenticitatea textului.

Totuși, mulți oameni de știință nu recunosc autenticitatea acestui artefact, dar asta n-o descurajează pe King, care declară: „În acest moment, când cercetările sunt în plină desfășurare, consider că este important, chiar dacă dificil, să fim deschiși către posibiltatea ca autenticitatea papirusului să fie demonstrată”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

46 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 17:35
Adrian Dobrica
Afacere la cheie
Lucru acasa! Real! Cel mai simplu mod de a castiga bani! Oferim toata instruirea necesara, pas cu pas si - foarte important - un sistem care va poate aduce bani chiar din prima luna, fara sa trebuiasca niciodata sa inscrieti oameni in retele! Oferim numai avantaje si seriozitate! Pentru detalii si informatii mai multe, cautati-ne la adresa noastra de email: [email protected]
11 sep, 07:36
Tavi
Munca la domiciliu
Sa stii ca in mod paradoxal, tocmai dorinta de a reusi rapid si frica de esec te fac sa stagnezi si sa nu iti atingi scopul. Vei constata ca RABDAREA si PERSEVERENTA sunt un miracol si produc miracole. Cautam colaboratori, castiguri din prima luna, te astept cu un mail “Info” pe adresa: [email protected] sa te convingi. Oferim si solicitam seriozitate. Va oferim curs GRATUIT.
07 sep, 14:44
sam
popi hapsini
vax ! popii vor fi uimiti doar cind ramin fara banu.
12 sep, 13:44
mamma mia
Popii vor fi uimiti si cand li se va refuza ascendentul asupra poporului, dar aceasta nu se poate face inca pt ca poporul e tinut in obscuritatea de ei folosita pt a-l manipula. Daca ar sti poporenii besericosi ce fac defapt popii cu ei, i-ar alunga cu pietre ca pe Satan
07 sep, 13:28
Una
cum-cum?
Limba coptica?
Hm...
Va urez succesuri!
17 sep, 22:31
Oroles
Despre...cresti..COPTI ai auzit mai despteptule??
06 sep, 11:17
delgado
Ajuta-ti familia facand parte dintr-un proiect romanesc lansat de curand, cu mari perspective.
NU este necesara niciun fel de experienta!
Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
Oferim sanse reale de avansare in cariera!
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Programul de lucru este flexibil.
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
Sunt suficiente studiile medii.
Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
Solicitati acum mai multe detalii adresa de email: [email protected]
08 sep, 22:09
Lucian
???
Sunt curios sa aflu amanunte.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ