PREOŢII, în stare de ŞOC! ADEVĂRUL despre IISUS HRISTOS ar putea distruge CREŞTINISMUL

| 28 aug, 10:15

Adevărul despre „Evanghelia nevestei lui Iisus” pare să iasă la suprafață. Controversata bucată de papirus sugerează că în antichitate oamenii credeau că Iisus ar fi fost căsătorit cu Maria Magdalena, iar noile cercetări asupra papirusului prezintă o potențială autenticitate a acestuia.

Dezbaterile asupra credibilității Evangheliei au început odată ce Karen King, profesoară la Universitatea Harvard, a făcut publică descoperirea acestuia în septembrie 2012.  Scris în coptică, o limbă egipteană, papirusul conține o expresie care spune „Iisus le-a spus, soția mea…”, iar alta care face referire la o anumită „Maria”, posibil Maria Magdalena.

Analiza cernelii folosită pentru a scrie pe papirus, detaliată anul trecut în Harvard Theological Review, sugerează că acesta datează de acum aproximativ 1.200 de ani. Acest aspect a făcut-o pe King să susțină autenticitatea textului.

Totuși, mulți oameni de știință nu recunosc autenticitatea acestui artefact, dar asta n-o descurajează pe King, care declară: „În acest moment, când cercetările sunt în plină desfășurare, consider că este important, chiar dacă dificil, să fim deschiși către posibiltatea ca autenticitatea papirusului să fie demonstrată”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

46 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 20:23
Felix Traian
articolul de mai sus
hai sa o luam logic.nu negam ca papirusul e adevarat,dar chestia e ca E DE ACUM O MIE DOUA SUTE DE ANI!!!! Adica la 800 si ceva de ani dupa Hristos.Numele Isus e si acum folosit in tari din Orientul apropiat(Isa de exemplu,la musulmani).Articol cu titlu bomba,senzational,insa zero valoare,slab documentata .Atata rau daca e cineva socat de niste prostii
01 sep, 14:24
valentin
nu cred că e nici un singur preot măcar în stare de șoc de la minciuna asta. S-au inventat și se vor inventa aceste înșelăciuni, prooroci mincinoși vor fi, dar Adevărul rămâne în veac !
31 aug, 23:38
mirela
Posibilitate reala si serioasa de castig! Toti oamenii ambitiosi si seriosi pot acum sa castige in mod real si verificat mai multi bani, in timpul liber, cu o activitate placuta, simpla, accesibila. Nu e nevoie sa recrutati oameni, nu e nevoie sa va complicati cu detalii inutile. Totul e sa doriti sa incepeti! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
31 aug, 14:00
MIHAELA
super
“ Rabdarea este a doua minte iar
Cel care are voinţa fermă îşi modelează
lumea după el”.
Uită-te în jurul tău şi vezi câţi oameni trăiesc zilnic cu spaima că îşi vor pierde locul de muncă!
E clar! Serviciul nu mai reprezintă soluţia!
Acum este nevoie de altceva!
Astăzi nu mai funcţionează formula “Mergi la serviciu, trece luna, iei banul”.
Asta a fost valabil cândva, în alte timpuri.
Există alte metode de a câştiga bani, mult mai eficiente şi mai sigure decât angajarea la stat sau la patron.
Este vremea castigurilor construite cu ajutorul Internetului.
Insa,daca vrei sa traiesti altfel, lucreaza cu noi !
Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara nici un fel de experienta. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]l.com
31 aug, 13:25
liviu
loc de munca-operare calculator
Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ