Preşedintele LPF, Iorgulescu, anunţă schimbările privind televizarea meciurilor de fotbal

| 09 apr, 2014

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a anunţat că pe 15 mai vor fi cunoscute televiziunile ce vor transmite meciurile din Liga I.

''La ora aceasta nu ştim foarte multe lucruri, cert e că am anunţat că în data de 15 mai am putea avea definitivarea contractelor cu televiziunile care vor da aceste meciuri. Dar, se înţelege că au acces toate televiziunile ca să poată transmită meciurile. Dacă se transmit, vor da toate meciurile, nu un pachet. În aceste condiţii e mult mai favorabil pentru ultimul consumator. Pentru că el dacă are un contract cu o televiziune, vede toate meciurile, nu trebuie să aibă 2 contracte cum a fost până acum, unul pe Digi şi unul pe Dolce. În data de 15 mai vom şti'', a declarat Gino Iorgulescu cu prilejul unei conferinţe de presă, citat de Agerpres.

Firma malteză Inter Sky Brodcast, deţinătoarea drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I pentru următoarele 5 sezoane, oferă cluburilor suma de 27,5 milioane euro net pe an, plus 20 la sută din publicitatea încasată de televiziuni la transmiterea meciurilor.

Tag-uri: Gino Iorgulescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ