Preşedintele PPDD Timişoara a murit în timpul petrecerii de 8 Martie a partidului

| 09 mar, 2014

Preşedintele PPDD Timişoara, Ilie Bertea, care se afla la primul mandat de consilier judeţean, a murit, sâmbătă seară, după ce a făcut infarct în timpul petrecerii de 8 Martie a partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PPDD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Ilie Bertea, care era preşedinte al PPDD Timişoara şi consilier judeţean, a decedat, sâmbătă seară, în urma unui infarct, acestuia făcându-i-se rău în timpul petrecerii de 8 Martie organizată de partid.

"A murit Ilie Bertea la petrecerea de 8 Martie. Era sufletul petrecerii, ridica lumea la dans. El nu bea, nu fuma. Este şocant, o tragedie pentru noi. L-au resuscitat medicii cam o oră, însă nu s-a mai putut face nimic", a spus Diaconu.

Ilie Bertea a lucrat 30 de ani în diferite structuri ale Ministerului de Interne şi a deţinut diferite funcţii de conducere, printre care şi cea de comandat al Poliţiei Municipiului Timişoara, în perioada 1994 - 1997. Recent, Ilie Bertea a devenit şi mediator. El urma să candideze pentru un post de europarlamentar din partea PPDD.

 

 

Tag-uri: deces, lider, partid
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ