Previzibil. Serena Williams a câștigat titlul la US Open

| 09 sep, 2013

Americana Serena Williams, nr. 1 mondial, şi-a adjudecat titlul la US Open, după ce a dispus duminică seara, cu 7-5, 6-7 (6/8), 6-1, după 2h45' de joc de o intensitate totală, pe secunda sa, Victoria Azarenka (Belarus), în finala ultimului turneu de Mare Şlem al anului, de la New York.

Finala probei feminine a fost, cu adevărat, cel mai bun meci al turneului, atât prin premisele lui (se întâlneau primele 2 jucătoare ale lumii, era reeditarea finalei de anul trecut), cât, mai ales, prin jocul propriu-zis, de cea mai înaltă clasă. Prin acest succes, Serena Williams a ajuns la 17 titluri de Mare Şlem la simplu în carieră (egalându-l, astfel, pe elveţianul Roger Federer, recordmanul la masculin), iar, la 31 de ani, a devenit cea mai vârstnică jucătoare care intră în posesia titlului pe arena Arthur Ashe, de la Flushing Meadows.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ