PREZIDENŢIALE: Iohannis către Ponta: Miile de români din diaspora care nu au votat vă contrazic

| 11 noi, 2014

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a afirmat că oamenii care şi-au sacrificat ziua liberă pentru a vota, nu au fost lăsaţi să îşi exprime acest drept.

'Dumneavoastră răspundeaţi de organizarea acestor alegeri. Faptele vă contrazic. Miile de români care nu au votat vă contrazic', i s-a adresat Iohannis contracandidatului său, premierul Victor Ponta.

Condiţiile pe care Guvernul le oferă românilor din diaspora - Prima casă, Prima maşină, condiţii pentru începerea unei afaceri - cei care se întorc o pot face în condiţii stimulative, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta.

'Fapte aşteaptă oamenii din diaspora. E greu din opoziţie să faci secţii de votare, am trimis voluntari cu formulare, nu era treaba noastră, era a dumneavoastră', a răspuns candidatul ACL, Klaus Iohannis. 'Domnule Ponta, sunt într-un fel impresionat că aţi reuşit pe lângă toate lucrurile pe care trebuia să le faceţi în calitate de prim-ministru, aţi găsit suficient timp pentru plimbări în Europa. Pe banii cui v-aţi dus acolo, la plimbare în Europa, în Italia?', a întrebat Iohannis.

Ponta a răspuns că pentru vizita în Italia nu au fost folosiţi bani publici, ci ai PSD. Candidatul PSD-UNPR-PC a arătat că a vizitat recent atât Republica Moldova, comunităţile româneşti din Cernăuţi, Italia şi Spania, întrebându-l pe Iohannis dacă s-a preocupat în campanie să meargă să vorbească cu reprezentanţii acestor comunităţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ