PREZIDENŢIALE. Iohannis, lui Ponta: Rămâneţi premier, eu voi fi preşedinte.

| 11 noi, 2014

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marţi, că, dacă va ajunge preşedintele României, va colabora cu oricine va ocupa funcţia de premier.

"Ideea mi se pare foarte bună, rămâneţi dvs. prim-ministru şi eu preşedinte, e OK aşa. Eu voi colabora instituţional corect cu oricine va fi premierul României, pentru că aşa e normal. Prim-ministrul preşedintele României nu sunt puşi acolo aşa cum se întâmplă de doi ani şi jumătate să se certe la televizor", a răspuns Iohannis la Realitatea TV.

"Aşa e absolut normal. Premierul sau preşedintele nu sunt puşi să se certe la televizor cum o fac de doi ani şi jumătate. Ei sunt puşi să rezolve problemele românilor. Dacă se ceartă la televizor, nu ştiu, zău, cum pot rezolva problemele românilor?', a declarat, la dezbaterea de la Realitatea TV, Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ