PREZIDENŢIALE. Iohannis: Voi garanta independenţa justiţiei şi statul de drept

| 11 noi, 2014

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat că în calitate de preşedinte va garanta independenţa justiţiei şi statul de drept.

'În ce priveşte ANI, DNA, unele lucruri au mers bine, altele prost. Lucrurile care au mers bine: independenţa justiţiei şi consolidarea statului de drept. DNA a dus noi cazuri de corupţie la lumina zilei şi bine au făcut. În ce priveşte ANI, sunt de părere că trebuie îmbunătăţit mersul lucrurilor, avem legislaţii care nu sunt compatibile, sunt legi care se contrazic', a spus Iohannis.

'Voi cere să renunţăm la o imunitate totală a imunităţii preşedintelui', a adăugat Iohannis. 'În Parlament este nevoie de o schimbare a regulilor. Parlamentarii nu pot fi anchetaţi pentru că PSD s-a hotărât să fie împotriva anchetării unor parlamentari', a mai spus candidatul ACL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ