PREZIDENŢIALE. Ponta lui Iohannis: Sunteţi doar o poleială a domnilor Raţiu şi Antonescu

| 11 noi, 2014

Candidatul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a afirmat, la finalul dezbaterii televizate cu contracandidatul său, Klaus Iohannis (ACL), că acesta este doar o poleială a lui Ion Raţiu şi Crin Antonescu, iar pe interior este Traian Băsescu.

VICTOR PONTA: Vreau să vă spun că am candidat pentru a duce la bun-sfârşit un proiect, cel al Uniunii Social-Liberale, nu aş fi candidat niciodată împotriva lui Crin Antonescu, cum aţi făcut dumneavoastră. Am văzut în această seară foarte multă poleială şi nimic înăuntru. Eu sunt cel cu bune şi cu rele. Întrebarea mea este următoarea: dacă aveţi vreun moment de remuşcare că un proiect s-a rupt pentru că nu aţi primit dvs o funcţie?

KLAUS IOHANNIS: Domnule Ponta, USL-ul s-a rupt pentru că aţi vrut toată puterea, e atât de simplu. Am vrut să fiu vicepreşdinte pentru că dumneavoastră aţi făcut lucrurile prost. Domnule Ponta, aţi spus că aţi votat preşedinţi de dreapta, pot vota pe votul dumneavoastră?

VICTOR PONTA: Sunteţi doar o poleială a domnului Raţiu şi a domnului Antonescu, în interior sunteţi Traian Băsescu. Nu l-am votat niciodată pe Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimonv
A fost doar un monolog Ponta si nici nu putea sa fie altfel avand in vedere valoarea scazuta a "preopinentului"si a sustinatorilor sai , mai ales a antiromanilor ce semneaza petitia ridicola de la Timisoara (de fapt nu sunt timisoreni ci venetici vis-a-vis de orasul meu-de asta sunt si asa de putini fata de peste 300.000 de concetateni).

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ