PREZIDENŢIALE. Ponta îi solicită lui Iohannis să ceară demisia lui Chiuariu și Akos Mora

| 11 noi, 2014

Premierul Ponta i-a cerut lui Klaus Iohannis, în cadrul primei dezbateri electorale, să solicite demisia lui Tudor Chiuariu și a lui Akos Mora, în lupta anticorupție din rândul politicienilor.

Victor Ponta a afirmat că problema corupției trebuie combătută în toate partidele, nu doar la adversarii politici. 

„Corupția trebuie combătută nu doar la adversarii politici, puteți să-l rugați pe domnul Chiuariu să demisioneze, pe domnul senator Akos Mora. Puteți să-l rugați pe domnul Blaga să se prezinte la Parchet să discute de dosarul EADS. Eu cred că există corupție în toate partidele, efortul trebuie susținut”, a spus Ponta. 

Liderul ACL a replicat că ideea i se pare foarte bună, propunându-i acestuia să rămână premier, iar Iohannis președinte. 

„E bine așa”, a spus Iohannis. 

Întrebat dacă va colabora cu Ponta în calitate de premier, Iohannis a spus că „va colabora instituțional corect cu oricine va fi premier”. 

„Nu sunt puși acolo să se certe premierul cu președintele la televizor, ci să rezolve problemele României”, a adăugat Iohannis. 

Liderul ACL a mai declarat că, în calitate de președinte, nu va accepta imunitatea parlamentarilor în cazuri penale, adăugând că va garanta independența justiției și statul de drept.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ