Pricopie: Anul acesta vom avea subiecte de acelaşi tip la examenele naţionale

| 16 iun, 2014

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a afirmat luni că subiectele de la examenele de evaluare naţională şi bacalaureat sunt de acelaşi tip ca şi anul trecut.

'Am avut ani în care examenele, fie de evaluare naţională, fie de bacalaureat, au fost concepute ca şi cum ar fi olimpiade naţionale. Un profesor învaţă din primul an de facultate că evaluarea se face la nivelul clasei, şi nu în funcţie de cei mai buni cinci elevi din clasă. Asta se întâmplă. Subiectele de anul trecut au fost corect calibrate, anul acesta vom avea subiecte de acelaşi tip, nu cred că vor fi mai uşoare, nu cred că vor fi mai grele', a declarat Pricopie la Palatul Parlamentului, după ce a participat la şedinţa grupului PSD din Senat.

El a precizat că le-a cerut inspectorilor şcolari să interzică orice practică de colectare de bani ca 'protocol'.

'Am cerut inspectorilor să verifice respectarea legalităţii, să interzică orice practică de colectare de bani, indiferent de motiv. Nu există subiectul 'protocol'. Organizarea acestor examene se poate face din fondurile alocate de la bugetul statului', a arătat ministrul Educaţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ