Prima autostrada urbană din România nu va fi gata de 1 decembrie. Constructorul ”are probleme de lene”

| 26 noi, 13:14

Prima autostrada urbană din România nu va fi gata de 1 decembrie, așa cum a promis ministerul Transporturilor. Motivul: constructorul suferă ... de lene.

Aceasta este explicația oficială a ministrului demisionar Lucian Șova, care a vizitat șantierul șoselei de viteză care va lega autostrada București-Ploiești, de la Centură până în Petricani.

În replică, reprezentantul constructorului susține că nu termină autostrada la timp din cauza... condițiilor meteo.

Ministrul demisionar al Transporturilor a făcut o vizită neanunțată pe șantierul autostrăzii urbane luni dimineață. Spune că a vrut să se convingă cu ochii lui că șoseaua de viteză nu va fi gata de 1 decembrie, așa cum a promis anterior.

Lucian Șova, ministrul Transporturilor: ”Au întâmpinat probleme de lene, cred, și de slabă mobilizare, pentru că de mai bine de 5 luni, cel puțin, n-au mai întâmpinat nicio problemă administrativă. Așa cum am spus-o în repetate rânduri în ultimele luni, pe niciun șantier aflat în desfășurare în România nu mai există nicio barieră administrativă. S-au plâns de faptul că erau niște stâlpi de la Electrica pe care trebuiau să-i mute și-i încurcau, dar basta nu înseamnă că aici nu ar fi trebuit să fie gata lucrarea încă de astă vară”.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ