PRIMA IPOTEZĂ în cazul sirianului ucis de soţie şi de amantul acesteia. Ce au aflat anchetatorii

| 17 apr, 12:52

Ipoteză şocantă în cazul sirianului ucis de soţia lui şi de amantul acesteia. Femeia şi-a ucis soţul pentru a încasa asigurarea de viaţă a sirianului, potrivit unor surse citate de România TV. Între timp, Tribunalul Bucureşti a decis ca soţia sirianului şi amantul ei să fie arestaţi preventiv.

Banii au părut să fie încă de la bun început motivul oribilei crime. Anchetatorii au aflat că sirianul a avut o asigurare de viaţă şi că soţia sa, de care încă nu divorţase, ar fi putut să beneficieze de bani, în cazul unei tragedii, potrivit România TV.

Andreea Maria Pătraşcu, soţia sirianului găsit mort în portbagajul unui autoturism, şi Alfons Gabriel Arhire, amantul acesteia, au fost arestaţi pentru 30 de zile. în noaptea de joi spre vineri. Cei doi sunt acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe Haj Saleh Moustafa.

Soţia sirianului şi amantul ei au fost duşi de la instanţă în arestul Poliţiei Capitalei. Aceştia pot contesta decizia de arestare la Curtea de Apel Bucureşti, care va decide definitiv dacă ei vor rămâne în arest sau vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar.

Potrivit primelor cercetări, Andreea Pătrașcu i-ar fi administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, corpul sirianului a fost pus într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe Șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție.

"Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor", a declarat joi procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie, într-o stare avansată de putrefacție.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ