Prima reacţie a lui Dan Şova la acuzaţiile DNA: Sunt neîntemeiate

| 17 mar, 19:05

Senatorul PSD Dan Șova afirmă că "sunt neîntemeiate" acuzațiile care i se aduc în dosarul în care DNA a solicitat încuviințarea reținerii sale și arest preventiv.

Dan Şova a fost invitat la Comisia juridică în cursul zilei de marți pentru a-și studia dosarul iar după opt ore petrecute la comisie Șova a precizat că nu poate comenta conținutul dosarului în fața presei, dar că își va susține punctul de vedere, miercuri, în fața senatorilor juriști.

Citeşte şi:  Inamica Laurei Codruţa Kovesi a fost CONDAMNATĂ la 4 ani de închisoare


"Acuzațiile sunt neîntemeiate. În rest mă pronunț mâine în fața comisiei (Comisia juridică, n.r.) și după aceea în fața plenului", a afirmat Șova.

Potrivit președintelui Comisiei juridice, Cătălin Boboc, Dan Șova urmează să fie audiat în comisie miercuri iar la ora 13,00 senatorii urmează să dea un vot cu privire la solicitarea primită de la DNA.

Citeşte şi:  BOMBĂ! Surse: Theodor Nicolescu trăgea sforile în dosarul ANRP. Toți banii ajungeau la el

Raportul Comisiei juridice va fi ulterior înaintat Biroului permanent al Senatului și apoi plenului Senatului, care va discuta cazul Șova cel mai probabil săptămâna viitoare, în ședința de luni.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, i-a transmis procurorului general să sesizeze Senatul pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatorului Dan Șova cu privire la săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu în dosarul privind fapte de corupție la companiile energetice Turceni și Rovinari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ