Prima reacţie a lui Darius Vâlcov după arestare

| 02 apr, 18:47

Aurel Ciobanu, avocatul lui Darius Vâlcov, a declarat joi că fostul ministru al Finanțelor a primit cu demnitate decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție privind arestarea sa preventivă și că acesta a predat tablourile anchetatorilor pentru a arăta buna sa credință.

"Vestea a primit-o cu demnitate, așa cum îl cunoașteți. (...) Ca avocat nu îmi permit să comentez o hotărâre definitivă a justiției, dar tablourile le-a adus pentru a arăta buna sa credință și modul cum înțelege să privească justiția", a afirmat avocatul, la ieșire din sediul DNA.

Referitor la eventualitatea ca procurorii DNA să înainteze ÎCCJ luni o nouă cerere de arestare preventivă pe numele lui Darius Vâlcov, apărătorul său a răspuns: "Posibil".

Fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov a fost luat joi din sediul DNA și dus în arestul Poliției, după ce ÎCCJ a emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

Citeşte şi: "MORBID". ADEVĂRATA relaţie dintre Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov, scoasă la iveală de un apropiat al cuplului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ