Primăria Bucureşti va cumpăra un sistem integrat de automate de comercializare e-ticketing pentru transportul public

| 30 aug, 15:04

Primăria Capitalei va achiziţiona un sistem integrat de automate de comercializare a titlurilor de călătorie (e-ticketing) pentru transportul public, un proiect de hotărâre în acest sens fiind aprobat în şedinţa de miercuri a CGMB.

'Prin Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 - 2030 Regiunea Bucureşti-Ilfov, s-a stabilit la capitolul G-3 Managementul mobilităţii şi ITS 'introducerea unui sistem integrat de e-ticketing pentru modurile de transport public în Bucureşti - Ilfov. Acest sistem va include: carduri inteligente pentru pasageri, automate pentru emiterea cardurilor'', potrivit expunerii de motive, semnate de primarul general, Gabriela Firea.

În raportul de specialitate se arată că pentru facilitarea accesului la toate sistemele de transport public care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti şi în zona limitrofă este necesară implementarea unei reţele de vânzare a 'titlurilor' de călătorie cât mai uniform distribuită în teritoriu.

De asemenea, pe 22 august, RATB a transmis o notă privind aprobarea achiziţionării de către Municipiul Bucureşti a unui număr de 500 de automate de comercializare a titlurilor de călătorie, inclusiv infrastructura aferentă.

 

Tag-uri: RATB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ