Primarul din Lupeni, reţinut în dosarul „Gala Bute”

| 02 feb, 22:36

Primarul oraşului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă, a fost reţinut  de procurorii anticorupţie, în dosarul "Gala Bute". El urmează să fie prezentat marţi la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Rudel Obreja, primele declaraţii după ce a fost REŢINUT în dosarul Gala Bute

Cornel Resmeriţă a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 17.30, fiind însoţit de anchetatori, care l-au ridicat de la locuinţa sa din Lupeni, judeţul Hunedoara.

La DNA au mai fost aduşi, cu mandat, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, care a fost de asemenea reţinut, Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea în mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltării, Gheorghe Nastasia, fost secretarul general al MDRT, şi omul de afaceri Adrian Gărdean, care controlează SC Termogaz Company SA.

Procurorii DNA au făcut luni 18 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Hunedoara şi Gorj, la sediile mai multor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie, în dosarul "Gala Bute".

Citeşte şi: Lovitură după lovitură, DNA cere aviz pentru URMĂRIREA PENALĂ a Elenei Udrea si Ion Ariton

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ