Primarul din Năvodari a fost reţinut din nou de DNA

| 29 aug, 2014

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a fost reţinut vineri de procurorii Serviciul Teritorial Constanţa al DNA, pentru două presupuse fapte de corupţie.

Nicolae Matei, a fost citat vineri dimineaţă la sediul DNA Constanţa pentru cercetări în două dosare ce au legătură cu investiţii ale Primăriei Năvodari şi finanţarea clubului de fotbal 'Săgeata Năvodari'.

La încheierea audierilor, după ora 15, 00, primarul Nicolae Matei a părăsit încătuşat sediul DNA, fiind transferat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Ulterior reţinerii sale de către procurori, pe contul de Facebook a lui Nicolae Matei a fost postat următorul text: 'A fi primar în România de astăzi echivalează cu pierderea libertăţii! Ruşine parlamentului că nu adoptă legi care să înlăture abuzurile procurorilor! Toţi primarii din România au câte 2-3 dosare, dar în nici un oraş nu se deschide o fabrică să mai producem ceva! Funcţionarii publici refuză să mai semneze şi acte banale de frica DNA! Pierdem proiecte europene! Tema corupţiei e falsă şi avem nevoie de conducători care să relanseze economia! Motivul sărăciei şi neajunsurilor e că nu mai producem nimic! România e stat poliţienesc! Nu mă fac vinovat de faptele de care sunt acuzat! Nu pot să scriu neadevăruri şi să bag la puşcărie oameni nevinovaţi!'.

Primar şi preşedinte al Organizaţiei PSD Năvodari, Nicolae Matei a mai fost arestat la mijlocul lunii noiembrie 2012, fiind acuzat de dare de mită către fostul şef al IPJ Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, pentru a obţine protecţia acestuia, după ce împotriva sa fusese începută cercetarea penală în două dosare de corupţie. Cinci luni mai târziu a fost eliberat sub control judiciar de Curtea de Apel Constanţa, iar dosarul lui este pe rolul instanţei.

Citeşte şi: Primarul din Năvodari, condamnat la trei ani de închisoare pentru dare de mită

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ