Primarul municipiului Slatina, suspendat din funcţie

| 31 mar, 17:49

Prefectul județului Olt, Silviu Neacșu, a emis ordinul prin care se constată suspendarea mandatului primarului municipiului Slatina, Minel Prina, aflat în arest la domiciliu.

Potrivit unui comunicat de presă al Instituției Prefectului Olt, prefectul județului Olt, Silviu Neacșu, a emis, marți, un ordin prin care "se constată suspendarea de drept a mandatului primarului municipiului Slatina, Prina Minel Florin, până la încetarea măsurii arestării la domiciliu". Instituția Prefectului Olt informează că actul administrativ în cauză a fost emis în baza Încheierii Înaltei Curte de Casație și Justiție — Secția Penală, comunicată Instituției Prefectului — Județul Olt în data de 30 martie.

În condițiile în care a fost constatată suspendarea din funcție a primarului municipiului Slatina, consilierii locali trebuie să delege unul dintre cei doi viceprimari ai orașului, Mihaela Stana și Cristian Bircea, să îndeplinească temporar atribuțiile conferite de lege primarului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ