Prinţesa Diana, dezgropată de americani: Regina Elisabeta ar fi comandat uciderea ei

| 18 noi, 2013

Revista americană "Globe" face dezvăluiri senzaţionale în cazul morţii celei care a fost supranumită "Prinţesa inimilor", Lady Diana.

Se pare că Regina Elisabeta a II-a nu ar fi străină de decesul acesteia şi că ar şti chiar care sunt agenţii secreţi care ar fi omorât-o pe fosta soţie a Prinţului Charles.

Jurnaliştii de la The Globe sprijină teoria conform căreia regina Elisabeta a II-a şi Serviciile Secrete ar fi comandat asasinarea lui Lady Di. Potrivit aceleiaşi surse, suverana chiar cunoaşte şi numele celor trei asasini care au comis fapta ce a îndurerat o lume întreagă, lucru care i-ar fi fost comunicat încă de la început.

În plus, şi Scotland Yard a confirmat faptul că ar lua în calcul cele mai noi informaţii legate de dispariţia prematură a "Prinţesei inimilor". Autorităţile au în vedere dezvăluirile făcute în cartea lui Alan Power, în care apar mărturiile unor rude ale unuia dintre mercenari, despre presupusul atac.

Conform autorului, asasinatul ar fi fost comandat, pentru a o împiedica pe Diana să facă dezvăluiri stânjenitoare despre fostul ei soţ, Prinţul Charles.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2013
tina
maildirect
Iti doresti sa faci bani simplu si rapid?Iti propun MailDirect,primesti cele mai atractive oferte prin mail,le citesti si primesti bani pentru asta!Inregistreaza-te acum gratuit si ai bonus 6$!Vezi cum te poti inscrie aici>> http://www.maildirect.ro/inregistrare/9d3e0161052cdc932cf77ee10be5d9cd
18 noi, 2013
alina
Iti oferim 6$ la inregistrare!
Poti face Bani oriunde te-ai afla!
Primesti Bani sa vizualizezi reclame!
Beneficiezi de Mega Avantaje oferite de Brand-uri cunoscute, doar prin intermediul platformei MailDirect!
Primesti cumulat Bani si Beneficii Unice!
Esti propriul tau sef!
Acces la contul tau oricand, in timp real!
Castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale!
Nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau!

http://www.maildirect.ro/inregistrare/805dcb3c7408611499b2e4aac375cc36

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ