Prinţul Charles, o nouă vizită privată în România. A fost preluat de la aeroport de ofiţeri SPP

| 27 mai, 2014

Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a ajuns marţi după-amiază în România, el aterizând cu un avion privat pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş, de unde s-a deplasat la Viscri, în judeţul Braşov.

Caroline Fernolend, preşedinta fundaţiei pe care prinţul o patronează, 'Mihai Eminescu' Trust, a declarat pentru AGERPRES că moştenitorul tronului Marii Britanii s-a deplasat la locuinţa pe care a cumpărat-o în Viscri şi a stat de vorbă cu mama Carolinei Fernolend.

Conform lui Fernolend, de la Viscri, Prinţul de Wales a plecat spre judeţul Covasna, unde are o altă proprietate. Totodată, ea afirmat că Prinţul Charles va rămâne în România până vineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 sep, 2014
isis
Sa se duca naibii la Camilla lui si sa ne lase in pace cu proprietatile. Ce, vrea sa-si tina iobagi si pe-aici? Ca nu vine sa aduca, vine sa ia.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ