CONTROVERSĂ! S-a aflat cel mai mare secret al Casei Regale Britanice

| 05 iun, 2014

O investigație efectuată de mai mulți oameni de presă din Anglia a scos la iveală una dintre cele mai mari minciuni pe care o ascunde Casa Regală Britanică. Tatăl biologic al prințului Harry nu este Charles așa cum s-a crezut până acum, ci un fost amant din anii ’80 al Dianei, James Hewitt.

Potrivit relatărilor unor vechi angajați ai Casei Regale Britanice, relațiile amoroase dintre prințesa Diana și soțul său Charles au încetat să mai existe încă din 1980, cu 4 ani înaintea nașterii lui Harry. În acest timp, prințesa l-a cunoscut pe James Hewitt, un fost ofițer ai cavaleriei regale.

În presă au apărut zvonuri că cei doi ar fi avut o relație extraconjugală abia în 1986, la doi ani după nașterea lui Harry, dar Hewitt, invitat la o emisiune televizată, a recunoscut că a cunoscut-o pe prințesă la începutul anului 1981. Ofițerul cavaleriei britanice s-a aflat sub hipnoză când a relatat cu lux de amănunte cum s-a petrecut idila cu Diana. Fructul dragostei lor a fost Harry.

Pentru ca povestea să nu răsufle în presă și pentru ca adevărul să fie bine ascuns de urechile curioșilor, Casa Regală Britanică a inventat cea mai mare minciună de la Al Doilea Război Mondial încoace, atunci când Neville Chamberlain îi asigura pe cetățeni că Marea Britanie nu va intra în război cu Germania.

Astfel, s-a spus că Hewitt și Diana s-ar fi cunoscut abia în 1986 și speculațiile că Charles nu este tatăl lui Harry au fost eliminate pentru totdeauna. Mai mult de atât, Hewitt a fost amenințat cu moartea în nenumărate rânduri dacă ar fi avut curajul să divulge adevărul opiniei publice.

Povestea a prins până în clipa în care numeroase rude ale fostului ofițer au declarat public că au certitudinea că Harry este copilul biologic al lui Hewitt.

În 1995, prințesa Diana a recunoscut public că în tinerețe a avut o relație extraconjugală cu Hewitt, moment în care ofițerul a fost declarat persoana non grata și eliberat din funcție. Pentru că s-a temut a nu fi ridiculizat, bărbatul a vurt să fugă în Franța și să se sinucidă. Din anumite motive nu și-a putut duce planul la bun sfârșit, iar doi ani mai târziu Diana a murit într-un accident de mașină alături de iubitul său de atunci Dodi al-Fayed.

În prezent, se speculează că lui Hewitt i se pregătește înscenarea morții pentru momentul de slăbiciune când a recunoscut voalat că este tatăl biologic al lui Harry.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ