Prinţul Albert II de Monaco a fost diagnosticat cu coronavirus. În ce stare se află

| 19 mar, 17:18

Prinţul Albert II, şeful Statului Monaco, a fost diagnosticat cu Covid-19, dar poate continua să lucreze din apartamentele sale private, "starea sa de sănătate neprezentând nicio îngrijorare", a anunţat joi Palatul, potrivit BFM TV.

 

"Prinţul Albert II de Monaco, care a fost testat la începutul săptămânii, este pozitiv cu Covid-19. Starea sa de sănătate nu este îngrijorătoare", potrivit unui comunicat al Palatului Princiar, la trei zile după ce ministrul Serge Telle, echivalentul prim-ministrului Principatului, a anunţat că a fost şi el testat pozitiv, potrivit News.ro.
Albert II "este monitorizat de medicul său şi de specialiştii de la Centre Hospitalier Princesse Grace (CHPG)", a adăugat Palatul.
Comunicatul este însoţit de un nou apel al prinţului cu privire la măsurile de izolare pentru a lupta cu propagarea virusului.
Guvernul de la Monaco a anunţat închiderea, începând de sâmbătă, la miezul nopţii, a "locurilor care primesc public, neesenţiale" până la noi ordine, inclusiv cazinouri

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ