Prinţul Charles, impresionat de ospitalitatea şi căldura cu care românii îl întâmpină

| 03 iun, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a avut luni o întrevedere, la Palatul Cotroceni, cu prinţul Charles, aflat într-o vizită privată în ţara noastră, acesta mărturisind că rămâne de fiecare dată impresionat de ospitalitatea şi căldura cu care românii îl întâmpină.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu a ţinut să mulţumească, în cadrul întrevederii, pentru sprijinul şi încrederea pe care Alteţa Sa Regală Charles, Prinţul de Wales, le acordă României, dar şi pentru implicarea fundaţiilor pe care Alteţa Sa Regală le patronează în proiectele vizând conservarea biodiversităţii, dezvoltarea sustenabilă şi responsabilizarea socială în Transilvania. Alteţa Sa Regală Charles, Prinţ de Wales, a vorbit despre bucuria pe care o resimte la fiecare vizită pe care o face în ţara noastră. Totodată, Alteţa Sa Regală a adăugat că rămâne de fiecare dată impresionat de ospitalitatea şi căldura cu care românii îl întâmpină în timpul vizitelor pe care le efectuează în ţara noastră", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, citat de Agerpres.

Prinţul Charles se află de joia trecută într-o vizită privată în România. El a avut luni întrevederi atât cu preşedintele Traian Băsescu, cât şi cu premierul Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ