Prinţul William se întoarce la şcoală

| 30 dec, 2013

Prinţul William (31 de ani) va urma, de la începutul lui ianuarie, un curs de 10 săptămâni de management agricol la prestigioasa Universitate din Cambridge, a anunţat luni Palatul Kensington, relatează AFP.

''Cursul a fost conceput pentru a-l ajuta pe Ducele de Cambridge să înţeleagă mizele contemporane pe care le au întreprinderile agricole şi colectivităţile rurale din Regatul Unit'', a indicat sursa, precizând că pregătirea va avea loc de la începutul lui ianuarie până la jumătatea lunii martie.

Prinţul William, care este ''nerăbdător'' să-şi însuşească aceste cunoştinţe, va avea între 18 şi 20 de ore de curs pe săptămână sub formă de seminarii, conferinţe sau reuniuni.

Pregătirea îl va ajuta pe Prinţul William să se pregătească pentru administrarea Ducatului de Cornwall, care reprezintă 53.000 de hectare de teren şi care a fost înfiinţat pentru a-i asigura un venit fiului cel mare al monarhului şi moştenitor al Tronului Angliei.

În prezent, beneficiarul Ducatului de Cornwall este tatăl său, Prinţul Charles, dar Prinţul William va fi şi el atunci când tatăl său va deveni rege.

Prinţul William, al doilea în ordinea succesorală la Tron şi tatăl Prinţului George, care are numai cinci luni, va locui în parte la Cambridge pe durata cursului, dar îşi va îndeplini şi unele angajamente regale.

Prinţul William a urmat cursuri de istoria artei, apoi de geografie la Universitatea St. Andrews din Scoţia. În timpul acestor studii a întâlnit-o pe viitoarea sa soţie, Kate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ