Pro TV a achiziționat drepturile pentru Euro 2020 şi meciuri din CM 2022

| 24 aug, 13:57

Pro TV a achiziționat drepturile pentru Euro 2020. Televiziunea va da exclusiv și meciurile de calificare.

Pro TV a achiziţionat drepturile de difuzare pentru competiţia Euro 2020. Anunţul a fost făcut în cadrul lansării grilei de toamnă de astăzi.  46 din cele 51 de meciuri de la Euro vor fi difuzate în direct. Când se vor intersecta partidele vor fi şi la Pro X (fostul Sport.ro). Totodată Pro TV a va difuza şi meciurile de calificare ale naţionalei, dar şi Uefa Nations League.  Pro TV a achiziţionat şi drepturile pentru meciuri de la Campionatul Mondial din 2022, scrie paginademedia.ro.

UEFA Euro 2020 va fi a 16-a ediţie a Campionatului European de fotbal. Întrucât atunci se aniversează 60 de ani de la înfiinţarea turneului, competiţia se va desfăşura în 13 oraşe ale Europei. Dintre cele 13 stadioane, opt nu au mai găzduit vreun Campionat European în trecut: Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Bucureşti, Dublin, Bilbao, Budapesta şiGlasgow. Dintre cele 13 ţări, şapte nu au mai găzdut vreo finală europeană în trecut: Azerbaidjan, Danemarca, Ungaria, România, Irlanda, Rusia şi Scoţia. Dintre cele 13 stadioane, doar două au mai găzduit vreo finală europeană în trecut: Stadio Olimpico şi Amsterdam Arena. Originalul stadion Wembley a găzduit meciurile şi finala Campionatului European din 1996, dar cu toate că se află pe acelaşi loc, acesta este considerat un stadion diferit faţă de Stadionul Wembley.

Tag-uri: Pro TV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ