Problemele lui VIDEANU cu justiţia îi strică afacerile cu marmura

| 21 apr, 18:24

Adriean Videanu, la data faptelor acționar la o societate comercială, a fost trimis în judecată în dosarul Bica 2 pentru complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Adriean Videanu a cerut, marți, încuviințarea instanței pentru a părăsi țara în intervalul 25 aprilie – 9 mai pentru a merge în Arabia Saudită pentru negocieri cu cumpărătorii de marmură, întrucât el este singurul exportator din România, a declarat, marți, avocatul lui, Cristian Ene.

Solicitarea lui Adriean Videanu, judecat sub control judiciar în dosarul „Bica 2″, a fost respinsă în primă instanță. Astfel, Videanu a formulat contestaţie, care se judecă marţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Avocatul său, Cristian Ene, a declarat că firmele lui Adriean Videanu sunt singurele exportatoare de marmură din România şi că acesta trebuie să meargă în Arabia Saudită pentru a purta negocieri cu persoane interesate de achiziţia de marmură şi să încheie contracte pentru exportarea acestui material.

Judecătorii instanţei supreme au rămas în pronunţare şi urmează să decidă dacă îi vor permite lui Videanu să părăsească ţara, potrivit româniatv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ