Procurorii au început urmărirea penală in rem în cazul accidentului aviatic produs în Apuseni

| 22 ian, 2014

Procurorii care cercetează accidentul aviatic produs în Munţii Apuseni au început, miercuri, urmărirea penală pentru încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor şi vătămare corporală din culpă, a anunţat Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia, procurorii au dispus începerea urmăririi penale in rem în cauza privind accidentul aviatic de luni, pentru două infracţiuni: încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor şi vătămare corporală din culpă, transmite corespondentul Mediafax..

Potrivit sursei citate, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Citeşte şi: Daniel Matei, pilot: Sistemul ELT al avionului nu emitea pe frecvența monitorizată de sateliți

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ