Procurorul care a luat mită un miel, condamnat la ÎNCHISOARE

| 11 iul, 12:17

Înalta Curte de Casație și Justiție  a hotărât condamnarea definitivă la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare a fostului procuror Victor Grigoraş, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Tulcea, în dosarul în care aacesta a fost acuzat că a luat mită un miel şi 600 de lei.

Instanța a respins apelurile declarate de fostul magistrat şi de Direcţia Naţională Anticorupţie şi a menţinut sentinţa dată la fond.

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care au judecat în fond dosarul l-au condamnat, în 16 februarie, pe Victor Grigoraş, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. 

De asemenea, magistraţii l-au obligat pe fostul procuror să restituie denunţătorului suma de 600 de lei şi contravaloarea unui miel, respectiv suma de 250 de lei.

Fostul procuror a fost trimis în juedcată în noiembrie 2014, pentru că a primit mită 600 de lei şi un miel de la administratorul unei firme care voia ca dosarul său să fie preluat de magistrat de la un alt parchet, dar şi pentru că a cerut alţi bani, pentru un poliţist. DNA l-a acuzat pe Victor Grigoraş de două infracţiuni de luare de mită, din care una în formă continuată.

 

Citeşte şi: Procurorii au ajuns să se verifice între ei. VEZI care este motivul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ