Procurorul care s-a ocupat de cazul accidentul ministrului Bode: "Nicio declaraţie nu era la dosar"

| 10 sep, 19:31

George Nică, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, a dezvăluit că, în momentul primirii dosarului, la patru zile după accident, nu exista nicio audiere a celor implicaţi.

"Subofiţerul care era la volanul VW Touareg de la SPP, am reţinut numele de Lupu, parcă şi Nicolae este prenumele, nu mai reţin exact. Dosarul a fost la mine exact o zi", a declarat procurorul militar George Nica la emisiunea "Marius Tucă Show".

Procurorul militar a mai devoalat şi faptul că, la preluarea cauzei, nu exista la dosar nicio audiere ai celor implicaţi. Totodată, acesta susţine că SPP nu a raportat Parchetului Militar accidentul, deşi avea obligaţia să facă imediat acest lucru, potrivit RomâniaTV.net.

Citeşte şi Lucian Bode, primele declaraţii despre accidentul în care a fost implicat: "Nu avem niciun motiv să ne grăbim"

"M.Tucă: SPP v-a informat în legatură cu incidentul?

G. Nica: Până la preluarea cauza Parchetul nu a informat referitor la cauză.

M. Tucă: La câte zile dupa a venit dosarul? Accidentul a fost pe 30 august 2020.

G. Nica: Dosarul a ajuns pe 3 septembrie 2020. (...) La poliţie nu s-au efectuat alte acte de urmărire penală, audieri de martori, audierea făptuitorului, audierea persoanelor vătămate.

M. Tucă: Exista o declaraţie a ministrului Bode în acest caz?

G. Nica: Nu, nicio declaraţie nu era la dosar"

Dosarul accidentului în care a fost implicat ministrul Lucian Bode a fost deschis iniţial de procurorii din Piteşti care l-au trimis apoi la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. În aceeaşi zi, cauza a fost preluată de Secţia Parchetelor Militare, din dispoziţia procurorului general Gabriela Scutea.

Citeşte şi Noi imagini de la accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 06:00
VashReabs
can doxycycline hyclate get you high
Occasionally, a benign but clinically important pleural effusion may be depicted, which requires further identification of its benignity Fig 7 doxycycline drug class Highly protein bound Perry 2012

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ