Procurorul Ștefan Crişu, cercetat în arest la domiciliu pentru trafic de influenţă

| 05 iun, 10:05

Procurorul Ștefan Crișu va fi cercetat în arest la domiciliu, a decis Înalta Curte de Casație și Justiție, care a menținut astfel sentința dată în 25 mai de Curtea de Apel București, transmite b1tv.

Crișu ar fi pretins un telefon mobil de la o persoană, denunţătoare în cauză, căreia i-ar fi promis că va interveni la procurori de la DIICOT pentru a-i fi restituit un autoturism de lux, ridicat în urma unei percheziţii. Procurorul i-ar fi cerut apoi aceleiaşi persoane suma de 3 000 de euro şi a primit un telefon mobil.

Ștefan Crișu a fost prins în flagrant după ce a primit de la denunţător un telefon mobil de aproape 1 000 de euro și încă 2 000 de euro,telefonul și banii fiind dați în contul ”datoriei” de 3 000 de euro.

Pe 27 mai, secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis ca Ștefan Crișu să fie suspendat din funcție, ca urmare a faptului că este arestat la domiciliu.

 

Citeşte şi: Zi decisivă pentru Monica Iacob Ridzi! Judecătorii decid dacă o scapă de arest

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ