Profeţia lui Arsenie Boca care ne dă fiori reci: Rusia va invada România

| 16 apr, 2014

Părintele Arsenie Boca a prevestit că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia.

Cel mai fierbinte subiect pe agenda externă a momentului îl reprezintă expansiunea Rusiei în Ucraina.

Ce prevestea Arsenie Boca

Alte profeţii făcute de Arsenie Boca, care nu au fost niciodată pictate, dar sunt cunoscute doar de anumite persoane. Una dintre ele se referă la faptul că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, iar după aceea, aceste tari vor fi lovite de bolovani de foc.

O altă susţine că Bucureştiul mai are dreptul la o singură greşeală, “s-a ouat de două ori, iar a treia oară o să dispară de pe harta pământului”, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate s-au strâns acolo.

Citeşte şi: ACUM NU mai există ÎNTOARCERE! Doar trei zone vor supravieţui ASTEROIDULUI care va transforma PĂMÂNTUL în praf şi pulbere! IATĂ care sunt

Tag-uri: arsenie boca, Rusia
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

46 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 09:43
dhdh
ciocaboca
un articol anti-plictiseală de scos la înaintare profilul cititorului
20 apr, 14:36
rio
Arsenie Boca se credea cel mai destept ,vazand in jurul lui numai oameni creduli .Nu e nimic adevarat din cele spuse de el .Ceausscu a fost destepe de nu ia ascultat palavrele .Rusi nu vor ocupa ei Romania in ziuz de azi nu se mai poate asa ceva ,si romani au creer . Boca daca nu se credea ,si azi el mai traia .
29 iul, 2014
kermit
Ca sa vezi ....
... o prorocit parintilii ca ne invadeaza rusii. Pai ce? Trebuie sa fi Arsenie Boca ca sa constietizezi ca neamul de diavoli de la rasarit sunt gata in orice moment sa invadeze sau sa anexeze pe cineva? Nici vorba. Pana si parintilii Adrian Coca ( de la Petrolul) sfantul barurilor poate face asa profetii .... chiar cand este manga.
28 iul, 2014
Meleshi
convenabil...
"Alte profeţii făcute de Arsenie Boca, care nu au fost niciodată pictate, dar sunt cunoscute doar de anumite persoane..." ce convenabil ,iar acele persoane ar fi Noe,Rasputin si JFKenedy...toti redactori la subiectiv.info...haidi bre ne lasi...ca suntem ocupati de rusi sau de clanu besescu..tot un drac!
27 iul, 2014
Patru Marin
Arsenie Boca
Mai zgarma un pic in caca si mai scot un subiect tot de caca......Ce dracu sa vina rusii sa ne ocupe?.....mai au ceva de luat de aici?....au mai lasat alde Baserscu,Ponta si Mogulii ceva?.....hai sa fim seriosii.....se mira ce sa mai inventeze sa-i mai citeasca si pe ei cineva........dar unde sant frazele de cacat.......Romanii.....eoc.....bombe.....senzational.....ace brice si carice......AISITIR.....
28 iul, 2014
Mihai Apostol
Analfabet. Pacat de tara asta ca are asa specimene rare ca tine.
27 iul, 2014
Toni
Subiecte din tara lui B0RAT...
Asta e rezultatul cand lumea lasa scoala deoparte , au nevoie de vraci, vrajitori si profeti. :-)) Vai de capul ei tara, ma ingrijoreaza cum poporul roman se indobitoceste si sursa de inspiratie vine exact de la aia care ar trebui sa-i educe si sa-i impinga spre progres.
27 iul, 2014
legionarul
mananci kk

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ