PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile

| 21 oct, 19:23

Joi, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în regiunile sudice şi sud-estice, unde cerul va avea înnorări şi local, îndeosebi în a doua parte a zilei şi noaptea, va ploua. Vineri şi sâmbătă, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a ţării.

Joi, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã în regiunile sudice şi sud-estice, unde cerul va avea înnorãri şi local, îndeosebi în a doua parte a zilei şi noaptea, va ploua. Pe crestele montane, izolat şi trecãtor, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. În restul teritoriului, regimul termic se va încadra în limitele specifice acestei perioade, cerul va fi temporar noros şi numai izolat este posibil sã plouã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade in estul Transilvaniei si 16...17 grade in sudul Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Joi, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va avea înnorãri şi vor fi condiţii ca trecãtor sã plouã, cu precãdere seara şi în prima parte a nopţii. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 13...14 grade.Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

Vineri, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii octombrie în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, îndeosebi în prima parte a zilei în regiunile sudice, unde pe arii restrânse va mai ploua. Noaptea, nebulozitatea se va accentua în jumãtatea nordicã a teritoriului, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe. Pe crestele montane, izolat şi trecãtor, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10...11 grade in Maramures şi 17 grade in sudul Olteniei. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vineri, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei când este posibil sã plouã slab, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 15...16 grade.

Sâmbătă, valorile termice vor fi, în continuare, apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil în sud-vestul ţãrii, dar va avea înnorãri în celelalte regiuni, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, sub formã de ploaie, iar în zonele înalte de munte şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în estul teritoriului şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade in nord-vest şi 17 grade in sud-sud-vest. Mai ales la sfârşitul intervalului, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Sâmbătă, valorile termice vor fi, în continuare, apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi temporar noros şi trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 15...16 grade.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ