Prognoza meteo pentru weekend: temperaturile în Bucureşti ajung până la 21 de grade

| 21 mar, 2014

In weekend, vremea va fi mult mai calda decat in mod normal pentru acesta perioada, vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile vor ajunge pana la 23 de grade Celsius, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Sambata, vremea va fi frumoasa si mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, trecator cu innorari, ziua in vestul tarii, iar noaptea in extremitatea de sud-est. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice si de rasarit, precum si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, mai coborate pe litoral si in Delta Dunarii, spre 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 grade in depresiuni si 12 grade in Dealurile de Vest. In zonele joase din est si sud-est, noaptea, izolat va fi ceata.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 5...6 grade, mai coborata in zona preoraseneasca spre 2...3 grade.

La munte, vremea va continua sa fie frumoasa si calda. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ fata de ziua precedenta.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa si se va mentine mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea in vestul si nord-vestul teritoriului. Vor fi ploi slabe, de scurta durata, in Maramures, pe arii restranse in Banat si in Crisana, izolat in vestul Transilvaniei si posibil si in nordul Olteniei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade, mai coborate in Delta Dunarii, spre 11 grade, iar cele minime se vor incadra intre 0 grade in depresiuni si 12 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, in regiunile sud-estice si estice, izolat se va semnala ceata.

La munte, vremea va fi in general frumoasa si se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a intervalului in Carpatii Occidentali unde, izolat, vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Tag-uri: prognoza meteo
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ