PROGNOZA METEO. Vremea continuă să fie instabilă în weekend

| 15 mai, 2014

PROGNOZA METEO. Ultimele zile ale săptămânii nu aduc mari schimbări în regimul termic, precipitaţiile continuând să ne dea mari bătăi de cap. Din fericire, meteorologii anunţă o încălzire treptată de duminică.

PROGNOZA METEO. Vineri tot instabilă va fi vremea. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse şi descărcări electrice pe arii extinse în Muntenia, Transilvania, Maramureş, Moldova, precum şi în zona montană şi doar pe alocuri în rest. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. La munte, la altitudini mari, trecător vor mai fi precipitaţii slabe şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va avea usoare intensificări în Banat, în regiunile estice, sud-estice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade in Dealurile de Vest şi 24 de grade in estul tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri mai rătăcesc nori pe cer şi, mai ales dupa-amiaza şi seara, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va fi mai sprinten pe aproape tot parcursul zilei, dar fără rafale puternice, iar la amiază termometrele vor indica 19...20 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă aversele cu tunete şi fulgere îşi fac apariţia pe arii extinse în regiunile intracarpatice ale ţării noastre, ca şi în zonele de deal şi de munte, dar numai pe alocuri în restul teritoriului. Vântul doar pe la munte şi, trecător, prin regiunile estice mai dă semne de agitaţie, iar maximele zilei pornesc de la 15 grade în Dealurile de Vest şi ating 24 de grade în estul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă doar temporar se adună norii, cel mai probabil după-amiază şi seara când vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. Vântul însă nu se înteţeşte, iar la amiază vor fi 20...21 de grade în termometre.

PROGNOZA METEO. Duminică ne mai încălzim, ajungem la temperaturi normale pentru mijlocul lunii mai, de la 18 grade în vest şi în depresiuni până la 25 de grade în regiunile estice. Iar la această încălzire contribuie şi soarele, destul de generos mare parte din zi, căci îndeosebi după-amiaza şi seara îşi fac apariţia norii purtători de averse, ce vin însoţite de tunete, fulgere şi vânt în rafale, care se vor manifesta local în regiunile noastre intracarpatice şi în zona de munte şi numai izolat în restul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Va fi timp frumos duminică, dupa-amiază se ating temperaturi plăcute, de 23....24 de grade, şi va fi prea puţin probabil ca cei câţiva nori ce apar după prânz să lase vreun strop de ploaie.

PROGNOZA METEO. Încălzirea vremii continuă şi la începutul săptămânii viitoare, meteorologii ne asigură că luni vom avea temperaturi de peste 20 de grade în toată ţara, până la 27 în sudul extrem, iar în zilele următoarele încă mai cresc puţin. Cât despre ploi, acestea îşi fac apariţia local, dar vor fi de scurtă durată, mai ales în orele după-amiezelor şi cu precădere în centrul, în estul ţării şi in zonele de deal şi de munte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ