Programul Rabla: Aproximativ 14.000 de tichete electronice au fost rezervate

| 13 aug, 18:01

Circa 14.000 de tichete au fost rezervate, până în prezent, în sistemul informatic al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2015 - "Rabla", se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Rezervarea celor 14.000 de vouchere a fost realizată atât de persoanele fizice, cât și juridice. Pe de altă parte, AFM anunță închiderea unei noi etape de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice și instituțiile publice pentru programul 'Rabla 2015'. În cadrul programului au fost analizate 831 dosare, dintre care 411 dosare au fost acceptate, pentru 1.380 de autovehicule, iar 420 de dosare au fost respinse, notează Agerpres.

Potrivit sursei citate, la ora actuală, la registratura AFM s-au depus peste 1.500 de dosare de către persoanele juridice și instituțiile publice. Persoanele interesate să participe la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național pot depune dosarele de finanțare la sediul AFM, până la data de 30 septembrie 2015.
Persoanele fizice care vor să achiziționeze o mașină nouă pot aplica, începând din 27 aprilie, în cadrul Programului 'Rabla', bugetul alocat în acest sens de către autorități fiind de 162,5 milioane de lei.
Totodată, Programul 'Rabla' destinat persoanelor juridice, inclusiv instituțiilor publice, operatorilor economici fără personalitate juridică, organizațiilor profesionale care sunt organizate și își desfășoară activitatea în una dintre formele de exercitare a profesiei liberale, a demarat în data de 4 mai, cu o alocare de 5.000 de vouchere și un buget total de 37,5 milioane lei.

 

 

Tag-uri: Programul Rabla
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ