Proiectul privind reorganizarea STS a fost transmis Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor

| 04 feb, 2014

Proiectul de lege privind reorganizarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale a fost prezentat în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, care l-a transmis Comisiei de apărare.

"A venit iniţiativa legislativă cu STS-ul. A fost repartizată Comisiei de apărare, urmează să fie discutată în Comisia de apărare şi s-au cerut avizele de la Guvern şi Consiliul Legislativ. Intră în procedură normală", a declarat marţi secretarul Biroului permanent al Camerei Niculae Mircovici, conform Agerpres.

El a precizat că Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat procedura de urgenţă solicitată de iniţiatori.

"S-a propus procedură de urgenţă de către majoritatea liderilor de grup şi Biroul permanent a aprobat procedură de urgenţă', a spus Mircovici.

Potrivit proiectului de lege susţinut de USL, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale se reorganizează ca Departament de Telecomunicaţii Speciale în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fiind o structură cu personalitate juridică ce va fi condusă de un secretar de stat, ajutat de trei subsecretari de stat numiţi şi eliberaţi din funcţie prin decizie a prim-ministrului.

Citeşte şi: STS, condus de secretar de stat din MAI, numit de premier - documentul integral

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ