Guvernul a avizat favorabil trecerea STS în subordinea Ministerului de Interne

| 05 feb, 2014

Guvernul a avizat favorabil miercuri propunerea legislativă privind trecerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale în subordinea Ministerului de Interne.

Guvernul a avizat favorabil miercuri propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr.92/1996 privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, modificarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a altor acte normative, informează un comunicat al Executivului.

Potrivit unui proiect de lege iniţiat de parlamentari ai USL, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) ar urma să se reorganizeze ca Departament de Telecomunicaţii Speciale în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), ca structură cu personalitate juridică ce va fi condusă de un secretar de stat, ajutat de trei subsecretari de stat numiţi şi eliberaţi din funcţie prin decizie a prim-ministrului.

În proiect se mai arată că la data intrării în vigoare a acestei legi MAI preia de la STS patrimoniul, bugetul, personalul şi posturile aferente.

Proiectul a fost depus la Camera Deputaţilor la începutul acestei săptămâni şi se află deja la Comisia de apărare.

Tag-uri: STS
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ