Convorbire halucinantă:Angajaţii ISU şi ROMATSA n-au ştiut să interpreteze coordonatele date de medicul Zamfir

| 04 feb, 2014

Operatorii ISU Alba și ISU Cluj au avut coordonatele de localizare a victimelor accidentului aviatic din Apuseni, dar nici cei de la ISU, dar nici operatorii Romatsa nu au știut să le interpreteze. Datele apar într-un raport trimis de Romatsa Ministerului Transporturilor.

Potrivit raportului ajuns la Ministerul Transporturilor, între operatorii Romatsa și angajații ISU Cluj au avut loc mai multe discuţii pe seama coordonatelor de localizare a victimelor accidentului aviatic din Munții Apuseni. Chiar dacă au avut la dispoziție datele necesare operațiunii de salvare, furnizate de STS, cei implicați nu au știut să le interpreteze.

DISCUŢIE SUPERVIZOR SALĂ ACC - ISU CLUJ, ORA 18:51

Sup sală: Vă salut, de la centrul de dirijare a zborurilor.
ISU Cluj: N-am uitat de dvs., dar încă nu au ajuns colegii acolo.
Sup sală: Dar coordonatele geografice aveţi dvs. de acolo?
ISU Cluj: Am.
Sup sală: Mi le spuneţi şi mie?
ISU Cluj: Un moment. Latitudine 46,6023. Longitudine 22,98421.
Sup sală: Dar de unde le aveţi pe acestea?
ISU Cluj: De la STS.
Sup sală: Au un format care nu ne este familiar nouă. Când aveţi veşti vă rog să mă sunaţi.

DISCUŢIE SUPERVIZOR SALĂ ACC - ISU CLUJ, ORA 19:01

Sup sală: Spuneţi-mi, coordonatele acelea pe care mi le-aţi transmis dvs. sunt într-un format care nouă nu ne este familiar. Nu aveţi o transformare în format cu minute, secunde?
ISU Cluj: Nu.
Sup sală: Şi nu ştiţi cum se transformă?
ISU Cluj: Nu ştiu. Mie de la STS mi-au dat coordonatele acestea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 feb, 2014
51Area
Prabusirea controlata
Coordonatele acestea , probabil, sunt cele ale celulei Vodafone care i-a "agatat" pe cei prabusiti. Transpuse pe harta, se pare, sunt prea departe de satul Horea, dar sa nu cunosti o transformare simpla, de clasa a IV-a, mi se pare prea mult. Transformarea nu era necesara pentru ca echipele din teren, daca foloseau GPS, puteau introduce forma zecimala a coordonatelor.
Nu stiu de ce aveau nevoie de forma clasica a coordonatelor pentru ca nu vei gasi harti gradate pana la nivel de secunde, dar tovarasii " plutonă" de la ISU aveau cheia in mana si au ramas in fata portii, ca tinerii veniti de la păşune.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ