Băsescu habar nu are cu ce se ocupă STS

| 05 feb, 2014

Băsiștii panicați se ”împușcă” între ei, încercând să se apere – ar putea fi un titlu potrivit într-un tabloid, dar chiar așa se întâmplă.

MRU încearcă să ajute, în stilul său inconfundabil, dar mai rău face, băgând alice în posteriorul neprotejat al lui Opriș, când declară că STS-ul poate fi folosit pentru fraudarea alegerilor. Nici nu s-a potolit consternarea generală și am fi crezut că fostul premier este cel mai neglijent politician în ceea ce privește propriile luări de poziție, când însuși Traian Băsescu comite una și mai răsunătoare!

Încercând în disperare de cauză să-și apere omul pus la conducerea STS, Traian Băsescu a declarat spre amuzamentul public că STS nu poate localiza telefoane mobile, ci doar fixe, și că nu are capacitatea și echipamentul pentru a realiza aceste localizări. Acesta este deja un caz clar de automutilare, căci cel care a apăsat pe trăgaci s-a împușcat în picior: președintele Traian Băsescu nu are habar cu ce se ocupă de fapt STS.

Informație de altfel publică, dacă ar fi să dăm crezare chiar celor publicate pe pagina de internet oficială a STS, unde se află toate detaliile legate de activitatea instituției și unde scrie cât se poate de clar că: ”sistemul 112 funcționează la nivelul întregii țări, în toate rețelele de telefonie, fixe sau mobile”.

Câteva concluzii se impun aici. În primul rând aceea că Traian Băsescu s-a grăbit prea tare să se dispenseze de serviciile consilierilor pe care i-a zidit precum pe Ana a lui Manole în bisericuța politică gata surpată a PMP. Chiar dacă nu străluceau cine știe ce, se pare că în lipsa acestora vorbește gura fără Băsescu.

În al doilea rând, președintele care nu cunoaște rostul oficial al STS este nevoit să aleagă între două explicații, deopotrivă de compromițătoare: fie nu l-a folosit niciodată, STS fiind o costisitoare structură de tăiat frunză la câini, fie Traian Băsescu minte grosolan și l-a folosit doar în alte scopuri și, în această direcție, deja miroase a comisii parlamentare puse să lămurească recentele afirmații ale fostului premier MRU despre capacitățile ”de fraudă electorală” ale STS.

Tag-uri: STS, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 2014
esticretin
CEEACE DEMONSTREAZĂ
CÂT DE DUS CU PLUTA EȘTI BĂI POSTACULE :))
05 feb, 2014
cantautor
Presedintele face ce vrea, ca de aia e presedinte. Sa stearga pagina aia de internet. Conteaza doar ce zice Basescu.
05 feb, 2014
cantautor
daca nu vad sterse postarile pe fals pseudonim,astazi,am sa postez cu numele vostru...
05 feb, 2014
Alexandra Radu
multumesc Cantautor,ca imi iei apararea...
se vede ca suntem colegi
daca vrei,te invit sa-ti fac,ceea ce fac zilnic...
05 feb, 2014
cantautor
miroase a comisii parlamentare pentru...
zice ziarista de mucava...
mie imi miroase a taiat frunze la caini...
asa cum au facut toate comisiile din 90-2014
ziaristei ii mai miroase si ei de niste articole,cu ce face prezumtiva comisie..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ