Preşedintele Traian Băsescu efectuează miercuri şi joi o vizită de stat în Turcia

| 05 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu efectuează miercuri şi joi o vizită de stat în Republica Turcia, prilej cu care va avea întrevederi cu omologul turc, Abdullah Gül, dar şi cu premierul Recep Tayyip Erdogan, informează Administraţia Prezidenţială.

Miercuri, la Palatul Prezidenţial de la Ankara, Traian Băsescu va fi primit de Abdullah Gül, cei doi urmând să susţină o declaraţie de presă comună.

De asemenea, şeful statului român va avea convorbiri şi cu preşedintele Marii Adunări Naţionale, Cemil Çiçek, şi cu premierul turc, Recep Tayyip Erdogan.

Miercuri după-amiază, Băsescu va avea o întâlnire şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Republica Turcia.

Joi, la sediul Uniunii Camerelor de Comerţ şi Burselor de Mărfuri din Turcia, Băsescu va participa la Forumul economic româno-turc pentru investiţii şi comerţ, după care va vizita Platforma de producţie a Corporaţiei pentru Industriile Aerospaţiale din Turcia (TAI) şi Centrul naţional de simulare pentru instruirea piloţilor pentru avioanele de lupta F-16.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ