Propagandistul antisemit Cosmin Gușă îi atacă pe evreii americani

| 14 sep, 2013

Ce legătură are prepuțul unora cu interesele noastre economice? Păi, cam tot atât câtă legătură are și discursul hazardat al lui Gușă cu secolul 21 și cu bunul-simț. Pentru că, trebuie spus, oricine te-ar supăra și orice idei năstrușnice economice sau politice te-ar chinui, nu cred că este permis să introduci în discursul public distincții uzuale mai degrabă unui propagandist nazist.

Până acum pe tema exploatării miniere de la Roșia Montană principalele puncte de vedere care s-au înfruntat au fost cele conservator-ecologiste și cele pragmatic-economiste. Au existat și ușoare excursii în decor reprezentate de pozițiile unui naționalism economic suspectat de manipulare din partea adversarilor conceptului de independență energetică, dar nimic comparabil cu recentul derapaj antisemit al comentatorului politic Cozmin Gușă, care a făcut referire la interesele proprietarilor care sunt, nu-i așa, evrei americani.

Bine, veți spune, ce legătură are prepuțul unora cu interesele noastre economice? Păi, cam tot atât câtă legătură are și discursul hazardat al lui Gușă cu secolul 21 și cu bunul-simț. Pentru că, trebuie spus, oricine te-ar supăra și orice idei năstrușnice economice sau politice te-ar chinui, nu cred că este permis să introduci în discursul public distincții uzuale mai degrabă unui propagandist nazist.

În Uniunea Europeană a secolului 21 oricine ar trebui să aibă minima decență necesară pentru a se exprima corect din punct de vedere moral și politic, chiar și Gușă care, cu toate astea și nesatisfăcut de eticheta de speculant pe care o lipește și așa cam fără probe pe frunte unora, dorește cu orice preț să arunce o anatemă extrem de păguboasă în acest moment asupra întregii noastre clase politice, ducând discursul în care nu atît acțiunile cuiva contează ci detaliul că este evreu, negru, indian, chinez sau orice altă nație.

Dacă Cozmin Gușă are ceva cu evreii, s-o spună sus și tare și să își asume astfel deschis responsabilitatea unor astfel de poziții. Strecurând, cu venin și lașitate, asemenea argumente reprobabile într-un discurs eminamente străin până acum de orice accente antisemite, Cozmin Gușă dă dovadă de lașitate iresponsabilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 2013
Stefan Ionescu
Stefan IOnescu esti prost !
Stefan ionescu esti un prost ! Mai mergi dracu la scoala inca odata, poate ai lipsit la orele de istorie a civilizatiei universale ! daca ai avea minim de informatie despre evrei, n-ai mai manca ciuperci cu articole (asta ca sa nu vorbesc urat), asta daca nu i-o sugi vreunui evreu de la vreun trust ceva.. Daca eram Hitler nu ramanea unu de leac !
15 sep, 2013
Advocatu
Avocat neavenit
Autorule, evreii sunt suficient de destepti sa se apere singuri daca e cazul.Simt daca e unatac antisemit nu au nevoie de avocati neaveniti. Hai ca nu se da nimic.
15 sep, 2013
Bota Flaviu
Sa nu avem si noi "ovreii" nostri?
Am impresia că pe lângă ungurul Soros şi evreul Steinmetz în afacerea Roşia Montană s-au implicat şi „ovreii” noştri numiţi grupuri de interese sau băieţi deştepţi. Ei au învăţat să joace pe bursă şi au banii plasaţi într-o puşculiţă off-shore.
Ca să poţi juca sigur pe bursă trebuie să ştii cu câteva zile înainte ce va spune Ponta sau ce va spune Crin, când se iese în stradă pentru şi când se iese în stradă împotrivă.
15 sep, 2013
B F
tot eu
Cine spune că Guşe este antisemit e prost. Guse este un băiat deştept pro rus.
15 sep, 2013
ion
esti un nesimtit fara margini.Nicaieri nu a existat vreun discurs cica ,,nazist,, ori ,,antisemit,, Sari si tu ca ars de parca ai fi evreu,ca nici macar evreii nu au sarit sa acuze de ,,antisemitism,, te-ai gasit tu neica-nimeni sa comentezi.Nu esti evreu,doar incerci sa mananci ca+++ cu lopata si sa spui ca-i tare bun,crezand ca-ti cad niste functii sau ca vei fi promovat.Din cauza la nenorociti ca tine a ajuns Romania aici unde este,in sclavagism economic,o colonie piata de desfacere.
14 sep, 2013
el lutte
@ hiris
mananci kkt avortonule!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ