Proprietăţile vindecătoare ale FRUNZELOR DE SMOCHIN

| 04 mar, 2014

Smochinele sunt unele din cele mai indragite fructe, dar, evident, nu toti au ajuns inca sa cunoasca proprietatile sale de vindecare, și în special proprietatile vindecatoare ale frunzelor sale.

In afara de intrebuintarea cunoascuta a frunzelor in pictura pentru a ascunde partile intime in nuduri, puțini dintre noi știu că au foarte multe intrebuintari si beneficii fatastice pentru sanatate, scrie target-info.ro. 

De fapt frunzele de smochine au mai multe beneficii decat fructele.

Ceai de smochine pentru  Diabet

Ceaiul sau extractul din frunze de smochin reduce nivelul de insulină, care este cerută de catre organism. Astfel, nevoia de injectare cu insulina scade, lucru care reprezinta un beneficiu imens pentru orice bolnav de diabet .

Scaderea trigliceridelor - grăsimile periculoase din sânge

Aceste grasimi produse în cantități mari, cresc riscul aparitiei de boli de inima si obezitatea . Ceaiul de frunze de smochin poate reduce indicele glicemic.

Frunze de smochin împotriva bronșitei, boala Buerger (blocarea vaselor de sânge)

Printre alte proprietăți, ceaiul din frunze de smochin poate fi un remediu eficient împotriva bronșitei, astmului si chiar si a boli Buerger.

Frunze de smochin împotriva ulcerului

Remediu popular pentru vindecarea ulcerelor este recomandat sa mestecam si sa inghitim frunze de smochin.

Frunze de smochin pentru furuncule

Decoctul din frunze de smochin este un mod genial de a scăpa de furunculi, cosuri, pete si alte probleme ale pielii. Acesta este utilizat ca o compresa.

Un puternic antioxidant

Frunzele de smochin, mancate cat mai des, acționeaza ca un puternic antioxidant natural.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ