Protest în Capitală. Oamenii sunt nemulţumiţi de modificările Codului Penal

| 14 dec, 2013

Oamenii preşedintelui Traian Băsescu protestează, din nou, în faţa Guvernului. Sute de oameni s-au adunat, sâmbătă, şi protestează împotriva modificărilor făcute la Codul Penal. Consilierii lui Băsescu au ieşit şi ei în stradă.

Mihai-Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, a declarat sâmbătă că intenţionează să meargă la protestul organizat în Piaţa Victoriei de Mişcarea Populară.

Forţa Civică organizează, la Palatul Parlamentului, Consiliul Naţional al partidului. Pe ordinea de zi se află subiecte precum desemnarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din 2014 şi alegerea membrilor Biroului Permanent Naţional al partidului.

"Se votează un întreg Birou Permanent Naţional nou. Toate funcţiile din Biroul Permanent Naţional au fost puse astfel la dispoziţia votului membrilor partidului. Norma de reprezentare a partidului este de un reprezentant la 10 membri. Sunt 1.400 de reprezentanţi în Consiliul Naţional, deci 14.000 de membri, cât are partidul în acest moment. Este un moment important pentru noi. Este al doilea Consiliu Naţional în ultimele 3 luni. Deciziile pe care le luăm astăzi sunt de importanţă pentru traseul politic al partidului. Mă bucur totodată să fie alături de noi reprezentanţi ai celorlalte partide de dreapta din România - PDL, Partidul Mişcare Populară, Partidul Ecologist Român", a mai afirmat preşedintele FC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ