Protocolul dintre SRI și DNA, desecretizat

| 30 mar, 10:17

SRI va publică, pe site-ul instituției, protocolul de colaborare încheiat cu Parchetul General în anul 2009, a declarat, joi seară, la B1 TV, purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea. Acesta a precizat că în respectivul protocol este inclusă și Direcția Națională Anticorupție

Marincea a menționat că "nu vor fi surprize în acest protocol", care cuprinde regulile pe care le aplică cele două instituţii prin respectarea legii.

Purtătorul de cuvânt al SRI a ținut să precizeze că protocoalele încheiate de SRI cu diverse instituţii sunt acorduri bilaterale sau multilaterale între instituţii ale statului, care stabilesc metode de aplicare a cooperării dintre acestea, "nu pe lângă lege, nu dând noi puteri vreunei instituţii, ci norme de lucru, punând în aplicare legea".

Ministerul Public a  anunțat, marți, că sunt îndeplinite toate condiţiile prevăzute de lege pentru ca protocolul dintre Parchetul General şi Serviciul Român de Informaţii să poată fi declasificat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ