PSD ar putea colabora cu PSRO. Dragnea: Prima discuţie cu Geoană, promiţătoare

| 07 sep, 17:13

PSD încearcă o colaborare cu partidul lui Mircea Geoană în campania electorală pentru parlamentare. Liviu Dragnea a declarat astăzi că a avut o discuţie promiţătoare cu liderul PSRO, pe această temă.

Dragnea anuntase ca se va intalni cu Geoana, dupa ce a afirmat ca a fost o greseala excluderea sa, ce ar trebuie reparata. Declaratia venea pe fondul speculatiilor ca si Geoana ar putea sa se indrepte catre Partidul Romania Unita a lui Bogdan Diaconu, in care s-au inscris Sebastian Ghita, Marius Manolache si Mihai Sturzu.

"Prima discutie cu Mircea Geoana este promitatoare" a spus Dragnea, intrebat daca s-a intalnit cu seful PSRO.

El a precizat ca au discutat "despre o eventuala colaborare", fara sa dea mai multe detalii. "Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD eu cred ca a fost o greseala care ar trebui reparata. Nu neaparat sa vina inapoi Mircea Geoana, dar o colaborare serioasa cu partidul pe care il conduce nu poate sa fie decat benefica.

Totusi, Mircea Geoana a facut ceva pentru partid, asa cum a facut el. Cred ca toate fortele care au gandit, care au simtit pentru acest partid, pentru stanga din Romania ar trebui sa se uneasca, sa faca ceva la alegeri", a spus Dragnea, la Romania Tv, saptamana trecuta.

"Cred ca o intalnire cu Mircea Geoana este buna. Am vorbit si cu Tariceanu si un grup politic in jurul PSD s-ar putea sa fie o solutie buna. Majoritatea o va asigura PSD-ALDE".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ