PSD: Senatorul Şerban Nicolae nu a fost mazilit; şi-a depus demisia din Comisia juridică

| 25 noi, 2014

Senatorul Şerban Nicolae şi-a depus demisia din Comisia juridică de numiri, disciplină, imunităţi şi validări începând cu data de 20 noiembrie, se arată într-un comunicat de presă al grupului PSD din Senat.

'Respingem toate informaţii potrivit cărora senatorul Şerban Nicolae a fost 'mazilit'. Înlocuirea acestuia din Comisia juridică de numiri, disciplină, imunităţi şi validări s-a produs ca urmare a demisiei pe care acesta a depus-o în dată de 20 noiembrie 2014', informează comunicatul.

Potrivit sursei citate, senatorul Şerban Nicolae a ales să îşi continue activitatea doar în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii.

Grupul PSD din Senat precizează că noul membru al Comisiei, senatorul Neagu Mihai, a fost ales prin consens, în cadrul şedinţei grupului PSD, dintre senatorii cu studii juridice care nu deţin în prezent funcţii în alte comisii.

Plenul Senatului a aprobat luni înlocuirea senatorului Şerban Nicolae cu Mihai Neagu în funcţia de membru al Comisiei juridice.

Decizia anunţată de PSD în privinţa ieşirii de la guvernare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ