Adrian Năstase a încercat să vorbească cu Ponta după alegeri, însă premierul şi-a închis telefonul

| 24 noi, 2014

Adrian Nastase a dezvaluit ca i-a trimis mesaje de incurajare lui Victor Ponta dupa infrangerea in alegeri, insa nu a primit niciun raspuns.

Victor Ponta a anuntat ca va fi o saptamana in concediu dupa pierderea alegerilor prezidentiale, iar de atunci si-a inchis si telefonul, spune Adrian Nastase. Nastase a fost intrebat de jurnalisti daca a vorbit cu Victor Ponta de cand acesta din urma a intrat in vacanta. "Nu am vorbit. I-am trimis doua sms-uri. Am respectat, pana la urma, dorinta lui de a sta in ambianta de familie si de a trece peste un moment extrem de dificil", a raspuns Adrian Nastase, potrivit Digi 24.

"Nu (am primit raspuns - n. red.), pentru ca eu stiu ca el si-a inchis telefonul si, practic, dupa aceea nu a mai raspuns si am respectat lucrul acesta", a adaugat Adrian Nastase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ