Băsescu şi Ponta, pentru prima oară faţă în faţă după alegeri

| 24 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta se vor afla pentru prima dată faţă în faţă după alegeri, marţi, 25 noiembrie, de la ora 15.00. Întâlnirea este prilejuită de ultima şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) din mandatul lui Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu vor sta mâine pentru ultima oară la aceeaşi masă a CSAT. Întâlnirea Consiliului Suprem de Apărarea Ţării este una ordinară, urmând calendarul convocării trimestriale a miniştrilor cu atribuţii legate de securitatea naţională şi a şefilor serviciilor de informaţii.

În urmă cu o lună, Victor Ponta anunţa înaintea Administraţiei Prezidenţiale întrunirea CSAT pentru "sfârşitul lunii noiembrie", sugerând că tematica este legată de pregătirile pentru un comandament regional NATO pe teritoriul României.

Ponta a menţionat atunci discuţii preliminar pe temele ce urmau să fie abordate în CSAT cu vicepreşedintele american Joe Biden şi cu noul secretar general al NATO, Jens Stoltenberg, dând de înţeles că va lua parte ca şedinţă ca "preşedinte legitim".

Ultima şedinţă a CSAT din mandatul preşeintelui Traian Băsescu va fi prezidată de acesta şi se va desfăşura în lipsa directorului SIE, post vacant până la instaolarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, la finele lunii decembrie.

Dan Voiculescu, ordin din închisoare: PC şi Tăriceanu să iniţieze suspendarea lui Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ