PSD, UNPR şi PC lansează alianţa Uniunea Social-Democrată

| 10 feb, 2014

PSD, PC şi UNPR semneaze un protocol pentru formarea unei alianţe: Uniunea Social-Democrată, potrivit România TV. Sorin Oprescu girează coaliţia din care PNL nu face parte.

Alianţa electorală pe care PSD o face cu UNPR şi PCeste realizată în perspectiva alegerilor pentru PE, scrie RomâniaTV.net.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat la finalul săptămânii trecute că nu a respins niciodată ideea de a candida ca USL la alegerile pentru PE, el arătând că acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unor probleme de negociere internă.

"Vom merge la alegerile europarlamentare alaături de UNPR şi PC, care vor avea locuri eligibile. Şeful campaniei e Liviu Dragnea. Lista de europarlamentari. Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, Dan Nica, Damian Drăghici, Maria Grapini, Daciana Sârbu, Ioan Mircea Paşcu, Viorica Dăncilă, Sorin Moisă, Victor Boştinaru, Ciprian Tănăsescu. De asemenea, de la 13 la 17 sunt locuri semi-eligibile, unde vor fi alocate locuri pentru PC, UNPR. Iar de la 18 în jos vor fi propuneri de la tineret şi din judeţe. De la 18 în jos, şansele de eligibilitate sunt reduse”, a spus premierul.

PSD a definitivat lista candidaţilor la alegerilor europarlamentare. Pe listă se regăsesc Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, Dan Nica, Damian Drăghici, Maria Grapini, Daciana Sârbu, dar şi alte nume cunoscute.

Citeşte şi: Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan deschid lista candidaţilor PSD la europarlamentare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ